Velkommen til organisert oktober!

Hvordan står det egentlig til i hjemmet ditt nå?

Bekymrer du deg mye over økte kostnader på mat og strøm? 

Kunne du tenke deg å gå inn i høstmørket med en ro og kontroll over situasjonen?

Da er dette eventet for deg!

Du får:

 • E-bok med over 30 sider du kan bruke til planlegging
 • Skjult facebookgruppe kun for medlemmer (som holdes åpen i et år)
 • Livesendinger 2 ganger i uken med ulike tema
 • Feiring hver fredag
 • Mulighet til å ta direktekontakt med meg ved behov

Innhold vi skal igjennom er blant annet:

 • Hvordan handle for 1-2 uker om gangen
 • Enkle hacks du kan gjøre selv
 • Hvordan rydde uten å lage rot (min oppskrift)
 • Shoppe stopp (Hvor mange dager klarer du å unngå shopping?)
 • Bruke det du har i skuffer og skap
 • Kvitte deg med en ting hver dag

Hvorfor bør du delta på dette?

Jeg kan dessverre ikke redusere strømutgiftene dine, men jeg kan hjelpe deg til å spare penger på blant annet klær og mat. Jeg kan også være med å heie på mer bruk av peis og stearinlys til varme, istedetfor strøm, men til syvende og sist er det du som bestemmer hvor mye strøm du skal bruke ???? 

Ved å redusere kostnader på andre poster vil du likevel komme ut med mindre kostnader på totalen ???? 

I heftet får du ulike maler til oppgaver i hjemmet: 

– Inntekt/utgifter

– Dager uten shopping 

– Ukentlig/Månedlig planlegger 

– Målsetting

– Ting til salgs

– Notater

– Oversikt over mat i skap og frys

+++ 

Hvem er jeg? 

Jeg er mamma, jeg er kone, jeg er datter, jeg er kronisk syk, jeg er handy, jeg er blitt glad i å holde det ryddig rundt meg, men først og fremst er jeg meg selv. Jeg er Renate!

Du kjenner meg kanskje best som rydde- og organiseringsekspert og eier av Ordenirot. 

Jeg kan ikke skryte på meg at jeg alltid har vært ryddig og organisert, men dette endret seg veldig da jeg for fire år siden fikk diagnosen Fibromyalgi. Fra å være aktiv og i mitt livs beste form kunne jeg plutselig ikke gå over gulvet uten smerter. Jeg hadde lenge hatt lyst til å få orden på hjemmet, men jeg hadde aldri tid (du vet, småbarnsforeldre). Itillegg sa alle ryddebøkene at jeg måtte rydde hele rom eller en og en kategori. 

Jeg er ikke typen som ligger på sofaen og ser på tv UTEN å gjøre noe samtidig. Og siden jeg plutselig tilbrakte vel mange timer på sofaen formen en idé seg. Jeg begynte å ta med meg en og en (vilkårlig) skuff på veien til sofaen. Det ble kanskje ikke helt perfekt med en gang, men jeg fikk kvittet meg med enormt mye ræl fra skuffene og tok kun vare på de tingene jeg hadde bruke for/likte. Etterhvert som jeg kunne bevege meg litt tok jeg tak i innhold i en og en hylle. På de neste månedene gikk huset fra fullstendig kaos til organisert. 

I dag brenner jeg for at andre i samme situasjon også skal få et hjem de trives i, uansett om det er tid eller krefter som står i veien. Ved hjelp av min metode rydder du uten å skape mer rot og du merker forandring uansett om du har brukt 5 min eller 5 timer på det ???? 

Fremdeles usikker på hvorfor du bør delta?

Jeg kan ikke love at du har mer penger igjen etter måneden, men jeg kan love at metodene du får virker hvis du er villig til å gjøre arbeidet. Summen jeg tar i betaling for dette eventet er ikke så stor, så jeg håper du ikke lar deg skremme av dette.

Itillegg til arbeidet i oktober blir alle sendinger og ressurser liggende der i et år (arkivert gruppe), så du kan se det igjen så mange ganger du ønsker innen denne tiden.

Håper jeg ser deg på innsiden!

Skroll til toppen