Oversikt over innhold i fryseren

Innhold i fryseskap

Er det vanskelig å vite hva du har i frysen?

Uansett om du har fryseboks eller fryseskap kan det lett bli kaotisk og vanskelig å finne matvarene om du ikke har et system for å finne ut hva du har der.

Det er flere ting som kan hjelpe deg med dette.

Noe du kan starte med er å dele inn i soner. Har du fryseskap kan hver skuff være en sone. Da kan du for eksempel ha svin, grønnsaker, brødvarer i hver sin hylle. Har du fryseboks kan det være en idè å bruke bokser eller poser til å dele inn i soner.

Når du går gjennom innholdet for å dele inn i sonene kan det være veldig greit å skrive ned hva du har. Selv om du har det oversiktelig kan det være styrete å lete hele tiden for å finne det du trenger.

Denne plansjen er ganske enkel, men den fungerer. Etterhvert som du bruker matvarer, stryker du det ut på listen. På den måten har du alltid oversikt over hva som er i frysen.

For enda mer oversikt kan det være en idè å markere innholdet med datoen det blir fryst ned. Mye mat har lang holdbarhet i fryser, men ingenting varer evig. Jeg pleier å tenke at det ikke skal bli eldre enn et år (men vi er ganske så flinke å bruke opp maten, så ofte tar det bare noen måneder før det er brukt).

Håper dette kan være til hjelp for deg så du får en mer ryddig fryser.

Last ned oversikten her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skroll til toppen