Spise ut av skuffer og skap

Nå er januar allerede godt i gang, men det er ikke for seint å begynne med gode intensjoner for året. Derfor inviterer jeg deg herved til å bli med meg på et lite prosjekt.

For, hvis du er som meg, er du flink til å handle på tilbud og putter varene inn i skuffer og skal, men så blir det med det. Sånn er det iallfall her når det gjelder tørrvarer. Der og da ser det spennende og godt ut, men når det er plassert i skuffen hjemme er det plutselig ikke så spennende likevel.

Kjenner du deg igjen?

Derfor skal jeg nå gjøre et lite prosjekt, som egentlig krever en del arbeid. Jeg skal skrive opp det jeg har av tørrvarer, kjølevarer og frysevarer. Så skal jeg pare det sammen til middager. Det er nemlig massevis av måltider vi kan lage om vi bare vet hva vi har hjemme.

Når man da har gått gjennom alt en har hjemme og har skrevet det opp vil en også se hvilke ting en faktisk trenger å kjøpe for å kunne lage retter som en liker.

Så håper du vil være med på dette prosjektet. 🙂 Del veldig gjerne bilder på instagram og bruk #ordenirot så blir det lett for meg å følge deg 🙂

Jeg legger med skjema for å skrive inn matvarer samt ekstra skjema for frysevarer med kategorier. De er bare å laste ned direkte. Du finner de her:

Forresten, jeg har også en podcast hvor dagens tema er akkurat det samme, så hør veldig gjerne på den har. (og andre episoder om du vil)

1 hendelser på “Spise ut av skuffer og skap”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skroll til toppen