Hvor mye kan du gjøre i hjemmet på 10 minutter?

Visste du at det er mye du kan få unna på bare 10 minutter?

Ofte så har vi små slot gjennom dagen som vi ikke helt klarer å fylle med noe meningsfylt. Hvis jeg for eksempel skal rekke en avtale, men det er enda 10 minutter til jeg skal dra/gjøre meg klar, så blir jeg bare sittende å glo inn i mobilen uten mål og mening. Jeg tenker ofte at jeg ikke rekker å begynne med noe siden det ikke er lenge til jeg skal gå.

Men – det er faktisk nesten en endeløs rekke av ting vi kan få gjort på bare noen minutter. Jeg har prøvd å samle en del ting på denne listen, men jeg kunne garantert laget den dobbelt så lang.

Mange av de daglige oppgavene våre tar egentlig ikke lang tid, men når vi gjør de etterhverandre (som vi oftest gjør) så blir det fort en time med arbeid. Ser vi på en og en oppgave for seg selv er det egentlig mye man rekker på liten tid.

Tar du i bruk disse små slot`ene i løpet av dagen, skal jeg love deg at du vil se stort forskjell på resultatet etterhvert. Det å for eksempel rydde i en skuff vil gjøre at den skuffen er bedre neste gang.

Jeg anbefaler deg å skrive ut denne listen og gjerne få den laminert. Da kan du ha den hengende på kjøkkenet så den er lett tilgjengelig. La det så gå sport i det og se hvor mange kryss du kan få ned på en uke, jeg kan tenke meg at det blir en del 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skroll til toppen